Mann med hjelp og verneklær, kvister et stort tre med motorsag
Nærbilde av av kappet tømmer
To menn med hjelm og motorsag går med ryggen til i skogen

JOBBE I HOGST

I Hogst søker vi hele tiden etter nye deltakere til våre opplæringskurs. Hos oss har alle våre ansatte gått gjennom et grundig kurs som tar for seg elementene som må på plass for å lykkes i et ordinært arbeidsliv.
Ikke alle som går kurset får jobb hos oss, men etter endt kurs er man i posisjon til å søke jobber innenfor manuelt arbeid samt har gode referanser fra en profesjonell arbeidsgiver.

HVEM KAN SØKE?

Rusfrie gjengangere mellom 18-40 år som trenger en inngang til arbeidslivet og praktisk arbeidserfaring. Som deltaker er du innstilt på fysisk arbeid ute i frisk luft, og trenger en god referanse på at du mestrer arbeid.

kurs & opplæring

Et grundig kurs som tar for seg elementene som må på plass for å lykkes i et ordinært arbeidsliv. Hos Hogst eller andre arbeidsgivere.
LES MER OM KURSET
Mann står i skogen med ryggen til
Sitattegn

Kurset var for meg veldig trygt og godt. Jeg hadde ikke jobbet på en stund og hadde dårlige erfaringer med arbeidslivet, men i Hogst følte jeg meg velkommen og hørt fra første dag. Som ansatt ble jeg møtt med konkrete arbeidsoppgaver og krav til utførelse av arbeidsoppdrag. Dette ga meg umiddelbar mestringsfølelse og trygghet.

Tidligere kursdeltaker / 1 år som arbeidstaker

Ta kontakt

Legg inn kontaktinformasjon så hører du fra oss!
Takk for henvendelsen! Skjemaet har blitt sendt til oss!
Oops! Noe gikk galt da du prøvde å sende skjemaet. Vennligst prøv igjen!
Besøk Hogst på Facebook
firmapost@hogstas.noPersonvernerklæringUtviklet av Increo